Прихована шкода: вейпінг звинуватили у провокуванні загадкової хвороби
Категорія
Технології
Дата публікації

Прихована шкода: вейпінг звинуватили у провокуванні загадкової хвороби

Прихована шкода: вейпінг звинуватили у провокуванні загадкової хвороби
Джерело:  online.ua

Вейпінг та електронні сигарети стали об'єктами спеціального розслідування у США через появу загадкового захворювання легень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

За інформацією видання, на території 14 штатів зареєстрували 94 випадки цього невідомого захворювання. Представники центра з контролю і профілактики захворювань ініціювали розгляд у 5 регіонах.

Загалом симптоми лихоманки, кашлю, блювоти, діареї, ускладнене дихання, біль у грудях зафіксували у підлітків та молоді, які використовують вейп-прилади або електронні сигарети.

Фахівці наразі не мають підтвердження, що інциденти спровоковані інфекційним захворюванням. Також невідомо, чи є зв'язок хвороби з вейпінгом або певними речовинами, які потрапляють до організму під час процесу.

Уточнюється, що жертвами захворювання стали також любителі марихуани або ж саморобних сумішей.

Симптоми захворювання довготривалі та набувають сили. Медикам в окремих випадках вдається покращити самопочуття пацієнта завдяки стероїдам.

Як повідомляв ONLINE.UA, дослідники провели експеримент для визначення ознак сердечних захворювань та старості, що наближаються. Для цього науковці вивели показник втомлюваності людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?