Прикордонники назвали кількість солдатів РФ в Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Прикордонники назвали кількість солдатів РФ в Білорусі

Прикордонники назвали кількість солдатів РФ в Білорусі
Джерело:  online.ua

За словами очільника Державної прикордонної служби Сергія Дейнеко, наразі команді російського диктатора Володимира Путіна вдалося зібрати в Білорусі угруповання військ кількістю 10 200 людей. Він звертає увагу на те, що цієї кількості для наступу на Україну недостатньо.

Джерело: національний телемарафон "Єдині новини"

ДПСУ підрахувала кількість російських військових в Білорусі

Те угруповання, яке є у збройних сил Російської Федерації (в Білорусі - ред.), це близько 10 200 військовослужбовців, воно неспроможне виконати завдання щодо повторного наступу на територію нашої держави, - розповідає Сергій Дейнеко.

Він також звертає увагу на те, що кожний день і розвідка, і прикордонники, і оперативно-розшукові підрозділи уважно слідкують за обстановкою на території Білорусі.

Окрім того, наголошується, що їм також допомагають "негласні помічники". Усі вони підтверджують, що "реальних можливостей" для наступу у армії Російської Федерації наразі немає.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов повідомив, що загроза повторного наступ російських загарбників з території РБ наразі не є неминучою, однак її все-таки не можна в жодному разі ігнорувати.

Російські військові намагаються підняти тривогу в українській армії, вантажачи солдатів у потяги, які рухаються в бік кордону Білорусі з Україною. Радянський Союз використовував подібну тактику під час Другої світової війни, - розповів Кирило Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?