Прикра помилка - Верховну Раду сколихнув новий резонансний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикра помилка - Верховну Раду сколихнув новий резонансний скандал

Прикра помилка - Верховну Раду сколихнув новий резонансний скандал
Джерело:  interfax.com.ua

Голова Верховної ради Дмитро Разумков нарешті прокоментував скандальну інформацію про свій будинок, яка з'явилася в ЗМІ. Він запевнив, що купував житло ще до приходу в політику, тому дивується, чому саме зараз на його будинок звернули увагу. Спікер ВРУ дивується, звідки пішла інформація про його переїзд нібито в новий будинок. Він вважає це вкидання умисної провокацією, тому що не вірить в "помилку" журналістів і такі дивні збіги. Про це Разумков заявив 13 серпня під час робочої поїздки в Сумську область, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Разумков вирішив внести ясність в скандальну ситуацію. Він розповів, що купив свій будинок площею майже в 500 кв. м в селі Софіївська Борщагівка під Києвом ще чотири роки тому, задовго до того, як прийшов в політику. Він нагадав, що рік тому його будинок знімали на відео журналісти - на них можна побачити, що він був в тому ж самому кольорі, з тим же самим дахом.

"Будинок у мене з'явився в 2016 році. Він був куплений, він був змінений ... Дах поміняли три роки тому, перефарбований він був два роки тому ... Мені тут точно нема чого соромитися. Я його купував задовго до того, як прийшов в політику. При всій повазі, таких збігів не буває. Або це помилка журналістів, всяке буває, або, скажімо так, зробили це навмисне. Будемо вважати, що це чиясь прикра помилка"- прокоментував скандал Разумков.

Таким чином він відреагував на інформацію, яка раніше з'явилася в ЗМІ. У публікаціях вказувалось, що Дмитро Разумков переїхав жити в будинок в Софіївській Борщагівці, де недавно нібито зробили ремонт і посилили охорону. При цьому спікер Ради вказував наявність у нього нерухомості під Києвом в декларації 2019 року.

Важливо відзначити, що навколо депутатів Верховної Ради регулярно виникають гучні скандали. З цієї нагоди до нардепів звернувся президент України Володимир Зеленський - він закликав народних депутатів не сваритися і припинити "маніпуляції і політичні ігрища".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Разумков відреагував на скандал з квартирами нардепів. Йдеться про випадки компенсації за оренду квартир, які платить чиновникам держава.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?