Разумков відреагував на скандал з квартирами нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков відреагував на скандал з квартирами нардепів

Разумков відреагував на скандал з квартирами нардепів

Голова українського парламенту Дмитро Разумков прокоментував скандал з житлом окремих народних депутатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Йдеться про випадки компенсації за оренду квартир, які сплачує посадовцям держава. За його словами, Україна могла б відмовитися від подібних пільг.

"Якщо ми говоримо про оренду нерухомості, я вважаю, що без цього можна було б обійтися всім народним депутатам. Достатньо нормальна заробітна плата, є готель "Київ", - додав Разумков.

Він вважає, що усі депутати звикли до привілею, але ті не повинні бути пожиттєвими. Те ж саме стосується транспортної компенсації тощо.

Спікер Верховної Ради вважає, що з точки зору юрисдикції питань до нардепів немає.

"А з точки зору підходів, я думаю, що вам краще звернутися до Руслана Олексійовича (Стефанчука)", - підкреслив він.

Разумкова спитали про оренду квартири Стефанчуком. Той нібито отримує компенсацію у держави, а "орендує" житло у власної тещі.

Як повідомляв ONLINE.UA, спікер парламенту у нещодавньому інтерв'ю розповів про оприлюднення даних щодо неофіційних виплат народним депутатам. Він стверджує, що члени Ради отримують лише зарплатню за виконання своїх службових обов'язків. З іншими випадками необхідно розбиратися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?