Разумков відверто розповів про доплати нардепам
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков відверто розповів про доплати нардепам

Разумков відверто розповів про доплати нардепам

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що народні депутати отримують за роботу лише заробітну платню. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, посадовці отримують офіційно близько 40 тисяч гривень. Голові парламенту нагадали про заяви від нардепки Анни Скороход щодо додаткових виплат у 5 тисяч доларів.

"По-перше, треба зрозуміти, хто це робив. По-друге, я прибічник того, щоб не в ЗМІ про це казати, а звернутися до НАБУ, правоохоронних органів та дати цю інформацію. Це буде корисно і правильно", - пояснив Разумков.

Він додав, що нардепи не отримують жодних додаткових грошей за свою роботу.

"Люди отримують зарплату – люди за неї працюють. Не влаштовує зарплата – будь ласка, до побачення", - стверджує спікер.

Сам він отримує близько 40 тисяч гривень. Ця сума залежить від кількості робочих днів у місяці.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтерв'ю Дмитро Разумков спростував чутки щодо конфлікту з Офісом президента України. За його словами, бувають жорсткі дискусії, зокрема - з Андрієм Богданом. Втім, спікер Ради назвав такі ситуації звичайними у роботі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?