Жорсткі дискусії: Разумков вперше розповів про відносини з Богданом
Категорія
Політика
Дата публікації

Жорсткі дискусії: Разумков вперше розповів про відносини з Богданом

Жорсткі дискусії: Разумков вперше розповів про відносини з Богданом

Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує,що не існує жодного конфлікту з головою Офісу президента Андрієм Богданом. Про це він розповів в інтерв’ю "Українській правді", передає ONLINE.UA.

"Різні бувають дискусії. Бувають достатньо жорсткі, і з Андрієм Йосиповичем так само. Це нормальна життєва і робоча обстановка, я не бачу тут великих проблем. Я не розумію, що таке конфлікт. Дискутуємо ми. Як би не відбувалося в цьому житті, які б дискусії між тими чи іншими політиками або чиновниками не мали місце, питання державницькі повинні бути на першому плані. Ми достатньо регулярно спілкуємося з Андрієм Йосиповичем", - розповів Разумков.

Нагадаємо, нещодавно очільник Офісу Президента України Андрій Богдан оновив головне фото на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі.

Не важко здогадатися, що новий образ Богдана пов’язаний з появою у ЗМІ інформаціє про те, що він нібито побився з головою СБУ Іваном Бакановим. Варто зазначити, що цю інформацію вже спростували в Офісі Президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Богдан отримав за розпорядженням глави держави Володимира Зеленського охоронців з Управління державної охорони — це пряме порушення закону, оскільки посада керівника ОП не входить до переліку чиновників, для яких держохорона передбачена законом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?