Зеленський порушив закон: журналісти висунули гучні звинувачення президенту
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський порушив закон: журналісти висунули гучні звинувачення президенту

Зеленський порушив закон: журналісти висунули гучні звинувачення президенту
Джерело:  Вihus.info

Очільник Офісу президента Андрій Богдан отримав за розпорядженням глави держави Володимира Зеленського охоронців з Управління державної охорони - це пряме порушення закону, оскільки посада керівника ОП не входить до переліку чиновників, для яких держохорона передбачена законом.

Про це повідомляють журналісти після розслідування "Наших Грошей" на Bihus.Info, передає ONLINE.UA.

Згідно з даними журналістів, український лідер підписав документ, яким забезпечив Богдана держохороною, 26 червня. Охорона УДО оплачується за бюджетні кошти. Журналіст-розслідувач Максим Опанасенко стверджує, що охоронці УДО для Богдана – пряме порушення закону.

"Згідно з законом, державна охорона надається президенту, прем’єру, першому віце-прем’єру, керівництву парламенту, головам Конституційного та Верховного судів, міністру закордонних справ і генпрокурору. Крім того, Офіс президента – не державний орган, а Богдан – не держслужбовець", - сказано у розслідуванні.

Що цікаво, після того як у голови ОП запитали, чому в нього державні охоронці і його машина - на "удошному" номері, Богдан прибрав номери УДО зі своєї Tesla.

Як повідомляв ONLINE.UA, про свої стосунки з Богданом  нещодавно розповіла його дівчина Анастасія Слічна. За її словами, вона зустріла чинного голову ОПУ ще до того, як той вирішив зв’язати своє життя з політикою. Пара разом відвідує різноманітні культурні та розважальні заходи та заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?