Приниження нації: Борис Джонсон назвав "головну історичну помилку" Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Приниження нації: Борис Джонсон назвав "головну історичну помилку" Британії

Приниження нації: Борис Джонсон назвав "головну історичну помилку" Британії
Джерело:  online.ua

Екс-міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон заявив, що план прем’єр-міністерки Великої Британії Терези Мей щодо Brexit - це "історична помилка", яка призведе до приниження цілої нації, передає ONLINE.UA з посиланням на Telegraph.

"Ми збираємось зробити історичну помилку і повернути цю країну тим, хто приймає правила з Брюсселя, не кажучи вже про ці правила - не тільки для промислових товарів та сільськогосподарських продуктів, але і для широкого кола економічної діяльності", - пояснив політик.

 Окрім того, він додав, що що програма фінансового порятунку Греції , яка закінчилася минулого тижня, не посилила євро, а також виявилася катастрофою для цієї країни.

"Досвід Греції є уроком абсолютного безумства будь-якої країни, яка дозволяє себе залякувати переговірникам ЄС. Подивіться на приниження Греції - члена ЄС - і запитайте себе, як ЄС ставитиметься до Британія після виходу, коли ми вже не зможемо нічого зробити, щоб захистити себе від накладання цих правил", - додав Джонсон.

Як повідомляв ONLINE.UA, новим головою Міністерства закордонних справ Великої Британії став Джеремі Хант. Він замінив на посаді Бориса Джонсона, який 9-го липня подав у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?