Принц Чарльз поборов коронавірус: заява про стан монаршої особи
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Чарльз поборов коронавірус: заява про стан монаршої особи

Принц Чарльз поборов коронавірус: заява про стан монаршої особи
Джерело:  BBC

Принц Чарльз вилікувався від нового коронавірусу COVID-19, який в нього виявили напередодні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За даними королівської пресслужби, монарша особа припинила самоізоляцію.

"У Кларенс-хаусі підтвердили, що після консультацій з особистим лікарем, принц Уельський наразі вже не на самоізоляції", - підкреслив речник принца.

Про хворобу Чарльза стало відомо буквально напередодні - 25 березня. Його інфікованість розвивалася з легкими симптомами та цілком добрим станом. Він працював дистанційно, як і багато інших високопоставлених осіб, уражених цією хворобою.

Після виявлення COVID-19 у принца перевірку пройшла його 72-річна дружина Камілла. У неї не знайшли інфекцію.

Відомо, що подружжя знаходилось в ізоляції у королівській резиденції Балморал. Невідомо, хто саме став причиною зараження Чарльза, бо той регулярно контактує з великою кількістю осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон здав тест  на коронавірусну інфекцію COVID-19 — він виявився позитивним. За його словами, вірус у нього виявили напередодні.

Джонсон додав, що самоізолювався від оточення. Він збирається й надалі очолювати британський уряд, працювати у режимі відеоконференцій та боротися проти COVID-19 водночас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?