Принц Гаррі і Меган Маркл повідомили, яке ім’я дали своєму новонародженому синові
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі і Меган Маркл повідомили, яке ім’я дали своєму новонародженому синові

Принц Гаррі і Меган Маркл повідомили, яке ім’я дали своєму новонародженому синові
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл нарешті відкрили таємницю того, яким ім’ям вони вирішили назвати свого новонародженого сина, що з'явився на світ 6 травня. Як інформує ONLINE.UA з посиланням на Reuters, хлопчик буде носити ім’я Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор. Про це сьогодні було повідомлено в офіційному інстаграмі герцога і герцогині Сассекських.

Підкреслюється, що новонароджений правнук британської королеви поки не буде носити ніякого титулу.

Син принца Гаррі і Меган Маркл посідає сьоме місце в черзі на престол після свого діда, дядька і трьох його дітей, а також батька. За британськими законами, цій дитині не передбачаеться надання титулу принца (на нього може претендувати тільки обмежене коло родичів монарха), але титул може надати королева своїм указом.

Діти старшого брата принца Гаррі – принца Уїльяма: Джордж, Луї та Шарлотта, незважаючи на свій малолітній вік, вже мають титули принців та принцеси Кембріджських. Це пояснюється тим, що вони є прямими спадкоємцями британської корони, оскільки народжені в родині старшого сина принцеси Діани та принца Чарльза.

Нагадаємо, що сьогодні Меган Маркл вперше вийшла на люди після пологів і зробила невелику фотосесію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?