Принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стануть батьками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стануть батьками

Принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стануть батьками
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і Меган Маркл очікують на появу другого малюка. Офіційні представники пари уже підтвердили той факт, що незабаром їхній першим син Арчі стане старшим братиком. За словами анонімних джерел, герцог і герцогиня Сассекські дуже щасливі і з нетерпінням очікують на поповнення у сім'ї. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання People.

"Ми можемо підтвердити, що Арчі скоро стане старшим братом. Герцог і герцогиня Сассекські дуже раді тому, що незабаром у них з'явиться друга дитина", – йдеться в офіційній заяві.

Знайомий закоханих та фотограф Місан Гарріман вже навіть встиг опублікувати у своєму акаунті в Інстаграмі зворушливе фото Меган і Гаррі. На світлині герцогиня Сассекська з округлим животиком лежить у обіймах свого чоловіка. Що цікаво, Гарріман зробив цю чарівну світлину дистанційно – через iPad. Це ще раз нагадує, що другий малюк королівського подружжя з'явиться на світ у пандемічному світі. Меґан позує у сукні від Carolina Herrera – це вбрання вона носила, коли була вагітна Арчі. Варто також нагадати про те, що первісток подружжя народився 6 травня 2019 року.

Як відомо, влітку 2020 року у Меган стався викидень. Попри цю трагічну подію, жінка доволі спокійно ставиться до другої вагітності. Наразі дружина принца Гаррі чудово себе почуває та перебуває на сьомому небі від щастя.

"Меган почуває себе чудово, вона щаслива і здорова. Меган і Гаррі в захваті від того, що у Арчі з'явиться брат або сестра, і вони на сьомому небі від щастя, що їх сім'я стане більшою", – розповів інсайдер.

За словами анонімних джерел, подружжя планувало дітей. Тому їхня мрія майже здійснилась. Також відома приблизна дата народження другого малюка: пологи мають відбутися наприкінці весни.

Поприте, що у сина Меган і Гаррі Арчі буде невелика різниця з молодшим братиком чи сестричкою, закохані не планують наймати нянь. Вони звертають увагу на те, що їм залюбки допоможе мати Меган Маркл, Дорія Регланд.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, сестра Меган Маркл поділилися неочікуваними фактами про свою родичку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?