Принц Вільям показав зворушливе архівне фото з принцесою Діаною
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Вільям показав зворушливе архівне фото з принцесою Діаною

Принц Вільям показав зворушливе архівне фото з принцесою Діаною
Джерело:  online.ua

Принц Вільям показав чарівну архівну світлину зі своює мамою - принцесою Діаною. Світлина 1988 року з'явилася на офіційній сторінці принца Вільяма та Кейт Міддлтон в Інстаграм, передає ONLINE.UA.

На знімку зафіксовано, як внук Єлизавети ІІ ще у юному віці з братом Гаррі та кузенами Пітером і Зарой Філліпс граються на старій пожежній станції. За розвагами дітей спостерігала принцеса Діана, яка й влаштувала дітям прогулянку територією Сандрінгемского палацу, де розташована пожежна станція.

Принц Вільям зізнався, що ще тоді він був вражений від складності та відповідальності роботи працівників екстрених служб. Тому після участі у святі поліцейських, пожежників і медиків герцог Кембриджський подякував всім рятувальникам центру Harcombe House.

"Своїм добробутом наше суспільство зобов'язане чоловікам і жінкам, які працюють у службі екстреної допомоги. Вони невпинно трудяться, захищаючи громадян в найважчих обставинах. Щороку 9 вересня о 9 годині ранку ми згадуємо їх і віддаємо данину поваги їх безцінній роботі", – зазначив принц Вільям.

Нагадаємо, нещодавно Кейт та принц Вільям  разом зі школярами прибирали  сміття. Це сталося під час їхнього візиту до валлійського міста Ньюборо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?