Кейт Міддлтон та принц Вільям разом зі школярами прибирали сміття (фото)
Категорія
Світ
Дата публікації

Кейт Міддлтон та принц Вільям разом зі школярами прибирали сміття (фото)

Кейт Міддлтон та принц Вільям разом зі школярами прибирали сміття (фото)
Джерело:  online.ua

Під час свого вчорашнього візиту до валлійського міста Ньюборо Кейт Міддлтон та принц Вільям прийняли участь у не зовсім відповідній для королівської родини роботі – прибиранні сміття на місцевому пляжі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Твіттер-сторінку KensingtonRoyal.

Спочатку герцог та герцогиня Кембриджські відвідали пошуково-рятувальну базу берегової охорони. Після цього Кейт та Вільям завітали до міста Ньюборо. Там вони зустрілися з учнями місцевої школи та активістами.

Оскільки Ньюборо розташоване на березі Ірландського моря, Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішили приєднатися до прибирання місцевого пляжу від пластикових відходів та іншого сміття. Компанію в цьому їм склали учні середньої школи.

Для такого особливого заходу Кейт Міддлтон трохи змінила свій звичний образ. Якщо на базі берегової охорони вона була вдягнена у офіційний костюм та чоботи на високих підборах, то перед походом на пляж герцогиня Кембриджська одягла зручну куртку та чоботи без підборів. Принц Уїльям теж переодягся – в темні джинси на кросівки.

Нагадаємо, що вчора принц Гаррі і Меган Маркл повідомили, яке ім’я дали своєму новонародженому синові.

А ось так Кейт виглядала ще кілька годин тому - під час візиту на базу берегової охорони:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?