Принца Гаррі звинуватили в зраді Меган Маркл
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Принца Гаррі звинуватили в зраді Меган Маркл

Принца Гаррі звинуватили в зраді Меган Маркл
Джерело:  Daily Express

Авторка книги про британську королівську родину Анжела Левайн стверджує, що в 2016 році принц Гаррі протягом трьох місяців зустрічався не тільки з Меган Маркл, але й з моделлю Сарою Енн Маклін. повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Express.

За словами журналістки, Меган Маркл так і не дізналася про зраду свого майбутнього чоловіка. Майбутня герцогиня Сассекська в той час перебувала в Канаді, де знімалась у черговому сезоні серіалу «Форс-мажори», щоправда, регулярно літаючи до принца.

Анжела Левайн також пише, що через деякий час Гаррі зрозумів, що у нього немає нічого спільного з Маклін, тому розірвав з нею стосунки.

«Друг Гаррі розповів мені, що вони з Сарою непогано ладнали, але все-таки були занадто різними. Вона – дуже вже правильна, а Гаррі завжди був трохи непокірним», – уточнила Левайн.

Крім того, журналістка повідомила, що і у Меган Маркл міг бути роман на стороні: нібито в період знайомства з Гаррі майбутня герцогиня зустрічалася з шеф-кухарем Корі Вітелло. За офіційною версією, між ним та Меган справді був тривалий двохрічний роман, але він завершився після того, як акторка почала стосунки з принцом Гаррі. Левайн стверджує, що це не зовсім так.

Нагадаємо, що нещодавно ведучого британської телерадіокомпанії BBC звільнили за порівняння сина принца Гаррі та Меган Маркл із шимпанзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?