Принцеса Євгенія народила дев'ятого правнука Єлизаветі II — перше фото малюка
Категорія
Світ
Дата публікації

Принцеса Євгенія народила дев'ятого правнука Єлизаветі II — перше фото малюка

Принцеса Євгенія народила дев'ятого правнука Єлизаветі II — перше фото малюка
Джерело:  online.ua

У британській королівській сім'ї поповнення - принцеса Євгенія Йоркська, шоста онучка королеви Єлизавети II, народила сина. Малюк став дев'ятим правнуком королеви Великої Британії і 11-м в списку претендентів на монарший престол. У повідомленні офіційного аккаунта королівської сім'ї в Facebook зазначено, що син принцеси Євгенії з'явився на світ 9 лютого в лондонській лікарні Портленд. При народженні королівський правнук важив 3,65 кг. Принцеса Євгенія, всупереч правилам і традиціям королівської сім'ї, вже показала перше фото сина в Instagram- на знімку відображена маленька ручка немовляти в руках щасливих батьків, передає ONLINE.UA.

Пресслужба Букінгемського палацу повідомила, що Джек Бруксбенк, чоловік принцеси Євгенії, був присутній при пологах сина. Відзначається, що королева Єлизавета II, герцог Единбурзький, герцог Йоркський, герцогиня Йоркська Сара, а також Джордж Бруксбенк з дружиною неймовірно раді цій події.

Принцеса Євгенія вже опублікувала перше фото з новонародженим сином. На ньому вони разом з чоловіком тримають крихітну ручку малюка. Знімок молода мама супроводила смайлами в вигляді трьох блакитних сердець.

"Вітаю !!!!! Ви все гідні щастя !; Чудова новина. Немовлята - це радість. Вітаю вас всіх !; Хай благословить Бог вашого маленького ангела; Бажаю вам всього найкращого!", - масово вітають передплатники принцесу Євгенію та її чоловіка Джека Бруксбенка з народженням сина.

Нагадаємо, принцеса Євгенія та бізнесмен Джек Бруксбенк одружились в 2018 році. До весілля вони зустрічалися вісім років. Пара познайомилася під час зимового відпочинку в Швейцарії, де вони каталися на гірських лижах. За словами Євгенії, вони з Джеком відразу ж закохалися один в одного, так що можна сказати, що це було кохання з першого погляду. Про те, що пара чекає поповнення в родині, стало відомо у вересні минулого року. Тоді принцеса Євгенія повідомляла, що королівського титулу у її дитини швидше за все не буде, але вона цьому навіть рада, оскільки хоче, щоб її діти були щасливими, здоровими і жили "звичайним життям" у себе вдома в Кенсингтонському палаці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл раптово прибрала своє ім'я з свідоцтва про народження сина Арчі. Як з'ясувалося, через місяць після народження малюка з документів прибрали ім'я його матері - тепер в графі "мати" залишилося тільки Її Королівська Високість герцогиня Сасекська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?