Припинення залізничного сполучення з Росією: названі переваги для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Припинення залізничного сполучення з Росією: названі переваги для України

Припинення залізничного сполучення з Росією: названі переваги для України
Джерело:  Укрінформ

Скасування поїздів в Росію буде прибутковим для України і стане суттєвим полегшенням для українців. За рахунок припинення залізничного сполучення з Росією "Укрзалізниця" зможе збільшити число внутрішніх рейсів, на які в даний час не вистачає поїздів.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Чиновник підкреслив, що в Росію з України на сьогоднішній день курсують вісім поїздів. Після скасування залізничного сполучення в російському напрямку ці поїзди будуть переведені на внутрішні рейси, на які є підвищений попит у українців.

Омелян переконаний, що всередині України зняті з російського напрямку поїзди будуть приносити більший прибуток. При цьому він не назвав термінів остаточного припинення залізничного сполучення з Росією, але зазначив, що робити це необхідно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що заступник представника українського президента в Криму виступив за те, щоб Україна припинила не тільки залізничне, але і автобусне сполучення з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?