Прискорює схуднення у рази. Вчені відкрили дієтичний диво-продукт
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Прискорює схуднення у рази. Вчені відкрили дієтичний диво-продукт

Прискорює схуднення у рази. Вчені відкрили дієтичний диво-продукт
Джерело:  online.ua

Фрукти та ягоди багаті вітамінами та мікроелементами, які сприяють гарному здоров'ю, та деякі з них можуть бути особливо корисними для схуднення.

Джерело: EatingWell

Вчені назвали продукт, який допоможе схуднути

При схудненні важливо, аби раціон був не просто низькокалорійним, а й містив поживні речовини. Так, якщо порівнювати з іншими продуктами, як-от солоними закусками, чи десертами, фрукти – багаті на поживні речовини та мають низьку калорійність.

Споживання достатньої кількості фруктів та овочів може допомогти уповільнити швидкість споживання їжі. Виділення часу на жування дає багато переваг, зокрема допомагає відчувати ситість.

Якщо ваша мета – схуднути, обов'язково їжте малину. Ці солодкі ягідки наповнені клітковиною, антиоксидантами та мають приємний солодкий смак.

Користь малини

За даними Міністерства сільського господарства США, одна склянка малини, як свіжої, так і замороженої, містить близько 10 грамів клітковини. Це приблизно одна третина щоденного рекомендованого споживання клітковини для чоловіків і жінок згідно з Дієтичними рекомендаціями.

Крім того, що клітковина сприяє зниженню ваги, вона уповільнює травлення та запобігає раптовим стрибкам рівня цукру в крові, забезпечуючи більш стабільну енергію протягом дня.

Щобільше, бактерії у вашому кишківнику харчуються клітковиною. Таким чином, споживання клітковини є необхідною умовою здорового мікробіому кишківника, який відіграє важливу роль в інших аспектах вашого здоров'я.

Антиоксиданти, які містять овочі і фрукти, відіграють величезну роль у захисті клітин вашого організму, нейтралізуючи шкідливі вільні радикали, щоб зменшити запалення, що викликає захворювання. Малина однозначно входить у перелік лідерів продуктів, які містять антиоксиданти.
Ба більше, малина багата на специфічні антиоксиданти, які називаються антоціанами. Плоди також є чудовим джерелом вітаміну С.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?