Притула створює власну партію: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Притула створює власну партію: що відомо

Притула створює власну партію: що відомо
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий та політик Сергій Притула заявив, що працює над створенням власної політичної партії. Однак всі деталі обіцяє повідомити пізніше.

Джерело: "24 каналі".

"Це очевидно буде політична партія. Поки що вона на етапі формування.

Тобто, якщо ви хочете зараз якогось ексклюзиву у вигляді неймінгу, брендингу і так далі – дайте мені трішки часу, і я обов’язково вам все розкажу. Але це однозначно буде не віртуальна якась історія", - розповів політик.

В пріоритеті - потрапляння до парламенту

Притула зізнався, що для новоствореної партії пріоритетом буде парламентська кампанія. Адже парламент завжди був найважливішою інституцією України.

"Інституційно парламент не давав познущатись з країни за усі роки і переламати об коліно Конституцію. Не важливо, хто був президентом. І за Леоніда Кучми, і за Віктора Януковича саме парламент був "тим" інститутом. Окрім, звичайно, людського протесту, якщо ми говоримо про Януковича", – зазначив Притула.

Нагадаємо, у 2020 році Сергій Притула балотувався у мери Києва від партії "Голос". Однак на виборах він набрав менше ніж 8%.

В шоумена не склалися стосунки з керівництвом “Голосу”. У лютому цього року Притула за рішенням партії перестав бути членом політради партії, але залишився в політичній силі. У квітні він заявив, що хоче стати новим керівником “Голосу”. Проте голова партії Кіра Рудик відповіла Притулі, що - це важка та системна праця, а не виступи в клубах чи на стадіонах.

7 червня Притула офіційно покинув партію “Голос”. За його словами, причиною стало нове керівництво, яке віддалилось від початкових засад партії. Він розповів, що намагався вести діалог із ним, але нічого не вийшло, тому він вирішив дистанціюватися.

Читайте також:

  • Сергій Притула заявив про свій вихід з "Голосу" і назвав причину.

  • "Вилитий тато": син Притули зіграв батька в дитинстві.

  • "Наступає батькові на п'яти": Притула похизувався успіхами сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?