Сергій Притула заявив про свій вихід з "Голосу" і назвав причину
Категорія
Україна
Дата публікації

Сергій Притула заявив про свій вихід з "Голосу" і назвав причину

Сергій Притула заявив про свій вихід з "Голосу" і назвав причину
Джерело:  online.ua

7 червня шоумен та політик Сергій Притула офіційно повідомив, що виходить з партії "Голос". За його словами, це було свідоме та зважене рішення.

Джерело: Фейсбук Сергія Притули

Притула покинув партію "Голос"

Шоумен звернув увагу на те, що не йде з політики, а йде з політичної сили, яка "не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення".

"Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник. Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос", - підкреслив Сергій Притула.

Як стверджує політик, він до останнього вірив у можливість "цивілізованого діалогу та реанімації партії", за яку під час парламентських виборів віддали свої голоси понад 850 тисяч українських громадян.

Проте Сергій Притула усвідомив, що діалогу не вийшло, бо партійні "верхи" не чують "низів" і "ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні".

"Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва. А нам, друзі, своє робить! Тим, хто і далі горить бажанням робити щось хороше для Держави і своїх громад, а не для невеликої купки людей з партійною печаткою в руках, я маю що запропонувати. Депутатам місцевих рад бажаю сумлінно допрацювати свою каденцію у своїх містах та ОТГ... Люди Вас обрали не стільки через вашу партійну приналежність, а тому, що Ви маєте відповідну репутацію та авторитет у своїх громадах! Тож, відпрацюйте цей кредит довіри і заручіться підтримкою людей на наступні вибори", - наголосив Сергій Притула.

Коротко про конфлікт в партії "Голос"

  • Кіра Рудик заявила, що "Слуга народу" та Офіс президента України періодично провадять перемовини з нею щодо можливого об’єднання в коаліцію.

  • Керівництво "Голосу" попередило кількох членів партії про виключення після голосування за законопроєкт №5133, який "наносить суттєву шкоду репутації та політичним інтересам партії".

  • Деякі нардепи із фракції "Голос" оприлюднили спільну заяву, в якій закликали обрати нове керівництво та змінити статут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?