Слуга народу проводить переговори з Голосом щодо коаліції
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга народу проводить переговори з Голосом щодо коаліції

Слуга народу проводить переговори з Голосом щодо коаліції
Джерело:  online.ua

Представники президентської політичної сили "Слуга народу" та Офісу президента України періодично провадять перемовини з лідеркою партії "Голос" Кірою Рудик щодо можливості об'єднання в парламентську коаліцію. Цю інформацію вперше офіційно підтвердила сама очільниця політсили, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Зі мною циклічно хтось веде переговори, щоб ми приєдналися (до коаліції - ред.). Час від часу на мене виходять представники або Офісу (президента - ред.), або партії "Слуга народу" з переговорами про те, де ми можемо об'єднати наші зусилля", - наголосила Кіра Рудик.

За словами політикині, незалежно від перебування в коаліції або в опозиції "Голос" завжди буде підтримувати кроки команди українського лідера Володимира Зеленського, які "є правильними для країни". Коментуючи цю інформацію, вона згадала про останні дії глави держави, які викликали у представників "Голосу" "великі сподівання".

"Це дійсно системні, проукраїнські, державні кроки, які ми підтримуємо, і я щиро рада, що він їх робить. Коли ми бачимо такі кроки, то говоримо: "О, можливо, з цього щось вийде!". Але подивимося, якими будуть наступні, тому що це мають бути не два-три випадкові державні рішення, а результат певного плану. Тоді й говоритимемо", - підкреслила Кіра Рудик.

Також журналісти поцікавилися у політикині, які посади в Кабінеті міністрів могли б обійняти представники "Голосу" в разі входження до коаліції зі "Слугою народу".

"Якщо буде кілька напрямів, де ми можемо повністю втілити заплановані реформи, то ми готові взятися за це й робити", - відповіла очільниця політичної сили.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава українського парламенту Дмитро Разумков прокоментував чутки про те, що у Верховній Раді нещодавно створили так звані "трійки", які складаються з представників Офісу президента, профільного комітету ВРУ та міністерства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?