Разумков прокоментував чутки про намір Зеленського відправити його у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков прокоментував чутки про намір Зеленського відправити його у відставку

Разумков прокоментував чутки про намір Зеленського відправити його у відставку
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відреагував на чутки про те, що в українскому парламенті створили так звані "трійки", які складаються з представників Офісу президента, профільного комітету ВРУ та міністерства. Вони повинні розробляти проєкти рішень. Разумков підтвердив, що цим напрямком керує його перший заступник і представник президента в парламенті Руслан Стефанчук. За словами анонімних джерел, головне завдання цих "трійок" — покращення медійності Стефанчука, який, мовляв, має їх модерувати для формування образу "державника". Українські журналісти, посилаючись на свої джерела в Офісі президента, стверджують, що Зеленський планує відправити Разумкова у відставку, а спікером Ради зробити саме Стефанчука. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За інформацією медіа, є близько 20 таких "трійок": економічна, фінансова, податкова тощо. Вони начебто повинні складати плани і писати закони під програму Володимира Зеленського.

На переконання самого Дмитра Разумкова, про ефективність таких "трійок" у Раді варто судити за результатами їх роботи. Як стверджує спікер, наразі продовжується удосконалення цих процесів. Як стверджує політик, будь-яка спільна робота – це добре, однак про ефективність варто говорити після результатів.

"Це не є секретом...Думаю, що зараз мені поки рано коментувати що-небудь. Давайте подивимося, які законопроекти з'являться в рамках такої кооперації, а далі вже будемо робити висновки", – наголосив Дмитро Разумков.

Раніше деякі українські медіа почали поширювати інформацію, що нібито український лідер Володимир Зеленський хоче замінити Дмитра Разумкова на Руслана Стефанчука. Як стверджують журналісти, Разумков, мовляв, не вгодив президенту через його амбіції на самостійність та популярність серед українських громадян.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава президентської політичної сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко прокоментував чутки про намір президента замінити очільника ВРУ Дмитра Разумкова на першого віцеспікера Руслана Стефанчука. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?