Про що буде брехати Путін у своєму новому посланні — дані ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Про що буде брехати Путін у своєму новому посланні — дані ЗМІ

Про що буде брехати Путін у своєму новому посланні — дані ЗМІ
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін має намір виступити зі своїм посланням до Федеральних зборів ближче до річниці вторгнення РФ в Україну. Журналістам вдалося дізнатися, про що саме буде говорити очільник Кремля.

Джерело: "Meduza"

Журналісти розповіли, про що брехатиме Путін у своєму посланні

Як вдалося дізнатися редакції росЗМІ, президент РФ під час свого виступу, тези якого досі розробляють, планує заявити про державну "підтримку" учасників війни в Україні та окупованих українських територій.

Згідно з останніми даними, очільник Кремля може розповісти про плани щодо їхнього так званого "відновлення та розвитку".

Ба більше, російський диктатор почне заспокоювати росіяни, що попри війну з Україною, громадянам РФ не потрібно боятися, бо начебто російська сучасна зброя їх захистить.

При цьому він розповість про заплановані "заходи соціальної підтримки" росіян. Також політичний блок адміністрації Путіна зараз займається "зовнішньополітичними тезами" послання. Передбачається, що президент РФ традиційно буде брехати про "багатополярний світ" і "антиколоніальну політику" Росії,- йдеться в повідомленні.

Як стверджують інсайдери росЗМІ, у частині виступу очільник Кремля буде брехати росіянам, як офіційна Москва "успішно" бореться з санкціями ,  та запроваджує імпортозаміщення.

Що відомо про майбутнє послання Путіна до Федеральних зборів

Ще осінню 2022 року стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін неочікувано для всіх вирішив скасувати послання Федеральним зборам на тлі провальної війни з Україною.

На переконання американських аналітиків, однією з причин скасування послання є відсутність позитивного порядку денного.

31 січня російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що Путін все ж таки виступить з посланням, яке може відбутися напередодні річниці вторгнення РФ в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?