"Про це говорив Путін": в Кремлі розповіли, що зможе "налагодити" відносини України та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Про це говорив Путін": в Кремлі розповіли, що зможе "налагодити" відносини України та РФ

"Про це говорив Путін": в Кремлі розповіли, що зможе "налагодити" відносини України та РФ
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що виконання Києвом мінських домовленостей буде свідчити про готовність зробити кроки для поліпшення відносин з Москвою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

 За словами прес-секретаря, про це говорив сам російський президент.

"Про це говорив Путін. Головне зараз визначитися зі ставленням української влади до мінських домовленостей, як і до того, чи будуть налагоджуватися прямі контакти з представниками Донбасу, у якій мірі і як швидко будуть виконуватися мінські домовленості", - сказав представник Кремля, відповідаючи на запитання, які кроки з боку України мають бути зроблені для поліпшення двосторонніх відносин з Росією.

 Прес-секретар Путіна наголосив, що "тут не потрібно придумувати нічого нового".

"Усе написано на папері", - підсумував він.

Як відомо, 3 червня Володимир Зеленський знову призначив представником України на переговорах по Донбасу в Мінську колишнього президента Леоніда Кучму, який вийшов зі складу переговорної групи в Мінську 2 жовтня 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UА,  раніше французька влада нагадала про необхідність виконувати мінські угоди, а також попросила офіційний Київ не пов’язувати їх з ситуацією в Раді Європи. Про це заявив представник МЗС Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?