Пробачте мене, якщо зможете: курйозне відео із Зеленським налякало українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Пробачте мене, якщо зможете: курйозне відео із Зеленським налякало українців

Пробачте мене, якщо зможете: курйозне відео із Зеленським налякало українців
Джерело:  online.ua

17 березня звернення глави держави Володимира Зеленського на одному з українських телеканалів супроводжувалося невідповідними субтитрами. Цей відеоролик за лічені години став хітом мережі. Чимало українців зауважили, що відео їх насмішило та підняло настрій під час карантину та всезагальної паніки, однак були й ті, хто відверто зізнався - дана помилка їх злякала, адже не було зрозуміло, що відбувається, передає ONLINE.UA.

Репліки українського лідера супроводжували такі титри, як: "Це я вбила Еріку", "Вона забрала в мене кохану людину", "Ворсинки від мотузки спрямовані вгору", "Пробачте мене, якщо зможете".

Українці неоднозначно відреагували на дане відео.

"Реву та стогну :); приємно, що навіть під час карантину є над чим посміятися; На майбутнє: ICTV може брати тексти для субтитрів прямо з коментарів. Рейтинги по кількості переглядів будуть захмарні; в журналістів чудове почуття гумору: зате тепер всі знають, хто вбив Еріку; все по Фрейду; це шедеврально - несіть драбину; Ворсинки від мотузки спрямовані вгору. Отже, тіло підтягували вже після смерті. Вбивство. Це я вбила Еріку. Пробачте мене, якщо зможете. Чому надруковано, чому не від руки?!", - коментують ролик українці у соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп помилився та заявив, що Володимир Зеленський очолює наразі Росію, а не Україну. Він переплутав країну, з якою пов’язаний гучний політичний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?