Трамп заявив, що Зеленський - президент Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп заявив, що Зеленський - президент Росії

Трамп заявив, що Зеленський - президент Росії
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп стверджує, що Володимир Зеленський очолює наразі Росію, а не Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ його у штаті Меріленд.

Державний лідер переплутав країну, з якою пов'язаний гучний політичний скандал. У заяві він згадав розслідування проти себе стосовно можливого імпічменту.

"Тепер вони не хочуть говорити про викривача, тому що вони не думали, що я оприлюдню цю розмову. Коли я опублікував розмову, я спростував доповідь Шиффа. Більш того, як ви знаєте, новий російський президент, гарна людина, зробив заяву, що в розмові не було нічого. Не було тиску на нього. Нічого взагалі", - заявив Трамп.

Помилку президента Сполучених Штатів не обійшли іноземні журналісти. Цікаво, що той згадав, як говорив з президентом України, але чомусь назвав його російським лідером, який був обраний нещодавно. Навіть Білий дім оприлюднив стенограму виступу без виправлення.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Дональд Трамп підписав документ про часткове відновлення безмитної торгівлі з Україною. Згідно з інформацією Білого дому, рішення пов'язане із забезпеченням з боку Києва захисту прав на інтелектуальну власність. Наразі невідомо про які товари йдеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?