Проблеми з видачею закордонних паспортів: стали відомі нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Проблеми з видачею закордонних паспортів: стали відомі нові подробиці

Проблеми з видачею закордонних паспортів: стали відомі нові подробиці
Джерело:  interfax.com.ua

В Україні знову можна оформити біометричний закордонний паспорт: після технічних неполадок в сервісі, які виникли 6 квітня, всі проблеми усунені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC, яка цитує агентство "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: У Шенген без віз: стало відомо, скільки українців уже мають гарантії подорожей по ЄС
Про це повідомив представник державного підприємства "Документ" Володимир Поліщук.
Доступ до сайту підприємства, який напередодні ввечері перестав працювати через технічні причини, також відновлено. Відкритий і паспортний сервіс в Києві, який також напередодні не працював.
Раніше в Державній міграційній службі заявили, що зупинка сервісу з оформлення закордонних паспортів по всій території України пов'язана з тим, що СБУ проводила слідчі дії в одного з операторів зв'язку.
Утім, в силовому відомстві відповіли, що не втручалися в роботу структур ДМС, повідомивши при цьому про відкриття кримінальних проваджень за фактом ряду порушень у співпраці приватного підприємства та Міграційної служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?