Продаж залізничних квитків: Криклій назвав головну умову
Категорія
Економіка
Дата публікації

Продаж залізничних квитків: Криклій назвав головну умову

Продаж залізничних квитків: Криклій назвав головну умову
Джерело:  online.ua

Продаж квитків на потяги "Укрзалізниці" відновлять лише за певної умови, стверджують у Кабінеті міністрів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву очільника Міністерства інфраструктури Владислава Криклія.

За його словами, для цього необхідне рішення відповідної комісії.

"Укрзалізниця розпочне продаж квитків як тільки отримає рішення від всіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Чекаємо рішення!" - написав Криклій у своєму офіційному Telegram-каналі.

Нагадаємо, станом на 25 травня в Україні все ще чинні карантинні обмеження — вони повною мірою стосуються залізничного пасажирського сполучення. З 11 травня почався процес виводу країни з карантину. Вже 22 травня стартував другий його етап, послаблення торкнулися громадського транспорту.

Вважається, що відновлення авіаційного та залізничного пасажирського сполучення поки що не стоїть на порядку денному, його передбачили на більш пізніх етапах послаблень.

Також Криклій додав, що перезапуск метро в Україні після простою у два місяці став справжньою сенсацією.

"Ніколи раніше не бачив, щоб з таким захватом писали про наше метро. Тепер уявляю, що буде, коли ми відкриємо небо", - додав міністр.

Нагадаємо, 25 травня метрополітени вже відновили всіх містах — Києві, Харкові, Дніпрі. Користуватися ними необхідно також з певними обмеженнями — за можливістю тримати дистанцію та завжди мати із собою маску.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні у кілька разів планують збільшити кількість тестів на коронавірус COVID-19. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, наразі українські лікарі проводять 9 тисяч тестів на добу. Цей показник можна довести до 40 тисяч, як саме — читайте за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?