Прогноз про коронавірус: Білл Гейтс пояснив, коли станеться переломний момент
Категорія
Світ
Дата публікації

Прогноз про коронавірус: Білл Гейтс пояснив, коли станеться переломний момент

Прогноз про коронавірус: Білл Гейтс пояснив, коли станеться переломний момент
Джерело:  online.ua

Засновник Microsoft Білл Гейтс вважає, що прогноз щодо смертності від коронавірусу COVID-19 у США може бути м'якішим за той, що оголосив президент Дональд Трамп. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю підприємця Fox News.

Раніше американський лідер заявив, що від інфекції можуть померти від 100 до 240 тисяч людей. На думку Гейтса, показник може бути більш оптимістичним.

"Якщо ми поставимося до соціального дистанціювання належним чином, ми зможемо вибратися з цієї ситуації з кількістю смертей, набагато меншим цієї кількості", - зазначив він.

Згідно із заявою колишнього очільника Microsoft, випадки будуть вирівнюватися за кількістю до кінця квітня, але повністю нормальною ситуація стане лише за умови появи вакцини. Для цього може знадобитися до півтора року.

Утім, це не "найгірший випадок". Новий коронавірус відзначається низьким показником смертності у порівнянні з іншими хворобами, наприклад — віспою.

Станом на 6 квітня кількість хворих у всьому світі наближається до 1,3 мільйона. З них померли близько 70 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайська продовжує реєструвати нові випадки COVID-19. Йдеться перш за все про людей, у яких не було симптомів інфекції. Інші подробиці — у відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?