Прокремлівські телеканали проігнорували жахливу трагедію в "Шереметьєво"
Категорія
Події
Дата публікації

Прокремлівські телеканали проігнорували жахливу трагедію в "Шереметьєво"

Прокремлівські телеканали проігнорували жахливу трагедію в "Шереметьєво"
Джерело:  online.ua

Найвідоміші російські прокремлівські телеканали проігнорували палаючий літак у московському аеропорту "Шереметьєво". За останніми даними, в ході аварійної посадки та пожежі загинула 41 людина, передає ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Відомо, що коли відбувалися ці жахливі події, на каналах НТВ та "Росія 1" транслювали фільми, а репортаж про катастрофу на "Першому каналі" зайняв близько півтори хвилини.

"Російський "Перший канал" в недільному випуску програми "Час" о 21:00 розповів про пожежу тільки на п'ятій хвилині – після сюжету про Венесуелу. Тоді минуло дві з половиною години після катастрофи, а репортаж про неї зайняв близько півтори хвилини. Натомість по федеральному каналу "Росія 1" транслювали фільм, на НТВ – серіал", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що щонайменше 13 пасажирів, які перебували у хвостовому відділенні літака Superjet100, що зайнявся у московському аеропорту "Шереметьєво", мали змогу врятуватися, однак інші люди намагалися врятувати особисті речі і багаж — це стало причиною фатальної затримки.

Раніше ONLINE.UA публікував відео із салону палаючого літака в російському аеропорту "Шереметьєво".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?