Прокуратура направила Курченку повідомлення про підозру
Категорія
Події
Дата публікації

Прокуратура направила Курченку повідомлення про підозру

Прокуратура направила Курченку повідомлення про підозру
Джерело:  online.ua

Прокуратура Одеської області склала на направила олігарху, соратнику екс-президента Віктора Януковича Сергію Курченку повідомлення про підозру у скоєнні ряду злочинів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

Читайте також: У ГПУ розповіли, коли постануть перед судом Курченко та Клименко

Зазначається, що Курченко є підозрюваним у ряді злочинів, серед яких: створення злочинної організації, зловживання службовим становищем, ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах, легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом.

Також було складено повідомлення про підозру ще одному фігуранту справи, що був причетний до оборудок з паливом. Обидва підозрюваних оголошені у розшук, оскільки перебувають за межами країни.

Всього у цій справі є 19 обвинувачених та підозрюваних, серед яких: екс-керівники ПАТ "Одеський нафтопереробний завод", інспектори Одеської митниці, капітани, які здійснювали судозаходи до морських портів для маскування вивезення нафтопродуктів, екс-керівник та диспетчер підконтрольної компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше правоохоронці затримали "смотрящего" за бізнесом олігарха-втікача Сергія Курченка генерал-лейтенанта Станіслава Денисюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?