Промоутер нарешті розказав, коли Усик проведе наступний бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер нарешті розказав, коли Усик проведе наступний бій

Промоутер нарешті розказав, коли Усик проведе наступний бій
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO, WBC і IBF, український боксер Олександр Усик проведе свій наступний бій вже у вересні поточного року. Про це повідомив промоутер українця Едді Хірн у коментарі Boxing News 24, передає ONLINE.UA.

На жаль, на даний момент невідомо, де саме відбудеться бій та хто буде суперником Усика.

"Цілком ймовірно, що Усик битиметься з Карлосом Такамом. Саме з ним був запланований бій на 25 травня в Оксон-Хіллі (США). Але через травму українця, участь Усика у цьому бою довелося скасувати. При цьому Такам так і не знайшов собі іншого суперника, тож не боксував у цей вечір", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що для українського чемпіона цей бій мав стати дебютним у суперважкій вазі. Поки ж він утримує пояси чемпіона WBO, WBC і IBF у важкій вазі. Уже найближчим часом йому доведеться або від них відмовлятися, або повертатися до важкої ваги для їх захисту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що хоче побачити бій-реванш між українцем Олександром Усиком (16-0, 12 КО) і росіянином Муратом Гассієвим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?