Промоутер підтвердив згоду Ф'юрі та Джошуа одразу на два бої
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер підтвердив згоду Ф'юрі та Джошуа одразу на два бої

Промоутер підтвердив згоду Ф'юрі та Джошуа одразу на два бої
Джерело:  online.ua

Домовленості між двома топовими важковиками-британцями Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа майже узгоджені стосовно їхньої довгоочікуваної зустрічі. Менеджери боксерів тривалий час домовлялися про видовищний бій, переможець якого завоює собі титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Наразі передбачається, що бійці проведуть принаймні дві зустрічі у майбутньому. Такий порядок підтвердив відомий промоутер, засновник компанії TopRank Боб Арум. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

За словами промоутера, йдеться про два бої, які будуть організовані вже упродовж 2021 року. Конкретні й більш дрібні умови зустрічей погоджуватимуться на рівні офіційного контракту.

Арум стверджує, що сторони зуміли дійти згоди та домовитися з головних організаційних питань. Офіційне оголошення про бій за звання абсолютного чемпіона зроблять після того, як на документах з’являться підписи боксерів.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа наразі володіє трьома чемпіонськими поясами організацій WBO, WBA, IBF. Його майбутній опонент Тайсон Ф’юрі — чемпіон за версією WBC. Вони обидва висловлювалися на користь проведення такого бою, який за попередніми оцінками коштуватиме понад 200 мільйонів доларів США — і це лише гонорари боксерів.

На перешкоді бою стояли обов’язкові претенденти на окремі титули Джошуа та Ф’юрі. Наприклад, український боєць Олександр Усик та болгарин Кубрат Пулєв претендували ще торік на один з поясів. Британець розправився з Пулєвим, а з Усиком битися не квапиться.

Одночасно Ф’юрі загрожує судилищем Деонтей Вайлдер, який хоче організувати новий бій після своєї поразки.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджерська команда українського боксера Олександра Усика не погодилася на фінансові пропозиції щодо його бою з Джо Джойсом. Сторона британського бійця виступила за фінансові умови події, які у компанії К2 Promotion назвали неприйнятними. Торги проведуть між компаніями, які претендують на організацію бою. Обиратимуть ту, яка запропонує найбільші суми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?