Промоутери несподівано розчарували фанів Тайсона Ф'юрі та Деонтея Вайлдера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутери несподівано розчарували фанів Тайсона Ф'юрі та Деонтея Вайлдера

Промоутери несподівано розчарували фанів Тайсона Ф'юрі та Деонтея Вайлдера
Джерело:  online.ua

Реванш між двома боксерами-важковиками Тайсоном Ф'юрі та Деонтеєм Вайлдером став одним з найбільш очікуваних боїв 2020 року. Утім, промоутери були вимушені його скасувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vRINGe.

За словами промоутера Ф'юрі — Френка Воррена з Queensberry Promotions, важке рішення ухвалили через карантинні обмеження. Раніше відповідні плани торкалися дати 19 грудня, бій могли провести у Сполучених Штатах чи Великій Британії.

Утім, в США на згаданий день призначені інші спортивні події, тож дату вирішили змінити, оцінювали навіть шанси організувати реванш раніше.

Воррен звернув увагу на низькі шанси організувати бій Ф'юрі — Вайлдер через жорсткі карантинні обмеження.

"Схоже, в цьому році цей бій не відбудеться. Ну хіба що якщо Боб Арум (інший промоутер, причетний до бою - ONLINE.UA) витягне кролика з капелюха в Америці... Але скажу по правді, навряд чи у нього вийде щось таке зробити. А все тому, що і в США, і в Британії все ті ж проблеми – обмеження на проведення шоу з уболівальниками", - пояснив Воррен.

Нагадаємо, уперше боксери вийшли на ринг один проти одного 1 грудня 2018 року. Результати цього бою — нічия, хоча Ф'юрі отримав надзвичайно важкий нокдаун.

Перший реванш боксерів 22 лютого 2020 року завершився перемогою Ф'юрі, Вайлдер втратив чемпіонський пояс WBC, це була його перша поразка за професійну кар'єру.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже незабаром, 17 жовтня, відбудеться довгоочікуваний бій українця Василя Ломаченка з американцем Теофімо Лопесом. Іноземний боксер напередодні зустрічі на рингу вирішив похизуватися власною перевагою над українським чемпіоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?