Пропагандист Кремля хотів скомпрометувати Зеленського та Богдана
Категорія
Політика
Дата публікації

Пропагандист Кремля хотів скомпрометувати Зеленського та Богдана

Пропагандист Кремля хотів скомпрометувати Зеленського та Богдана
Джерело:  online.ua

У кулуарах Генеральної асамблеї ООН до українського лідера Володимира Зеленського підійшов російський журналіст Євгеній Попов. Пропагандист поставив главі держави компрометувальне питання, а також встиг поговорити з керівником Офісу президента Андрієм Богданом, передає ONLINE.UA.

Попов попросив Зеленського прокоментувати тиск на нього з боку президента США Дональда Трампа.

"На мене ніхто не може тиснути, тому що я – президент незалежної держави. На мене тиснути може тільки одна людина – мій син, якому – шість років", – відповів на це Зеленський.

Після цього Попов поставив кілька питань і голові Офісу Президента Андрію Богдану. Спершу він запитав у українського держслужбовця, як той оцінює перспективи перемовин між Зеленським і господарем Кремля Володимиром Путіним. Богдан наголосив, що такі перемовини обов’язково будуть, щоправда постає питання, хто ще буде присутнім на цьому заході. Водночас голова ОПУ підкреслив, що має на увазі зустріч винятково у нормандському форматі. Він сподівається, що вона відбудеться в жовтні та буде плідною.

Також Богдан встиг підколоти Попова.

"Ви як журналісти та ваші глядачі як громадянське суспільство повинні теж давати сигнали своїй владі, що мир з Україною є необхідним для розвитку обох держав. Дякую вам величезне, що ви знайшли час зі мною поспілкуватися", – сказав очільник ОПУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як насправді  Зеленський розмовляє з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?