Пропагандист Путіна визнав фейк у сюжеті про українців в СС
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропагандист Путіна визнав фейк у сюжеті про українців в СС

Пропагандист Путіна визнав фейк у сюжеті про українців в СС
Джерело:  YouTube

Головний пропагандист президента РФ Володимира Путіна, телеведучий Дмитро Кисельов зізнався, що показував підроблене посвідчення СС в сюжеті про українців і підрозділ "Галичина".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео передачі «Вести недели», викладене в youtube.
"Мова йде про посвідчення дивізії СС "Галичина". Хочу подякувати глядачам, які помітили в пред'явленому документі неточності. Корочки, мабуть, з тих, що потрапляють в колекції любителів старовини з європейських блошиних ринків, але спочатку підробляються місцевими майстрами жанру", - заявив пропагандист.
Відзначимо, що раніше Кисельов у своїй програмі, спираючись на «колекційний документ», доводив, що якийсь Роман Колій став сотником дивізії «Галичина» «вже після того, як її вщент розбив маршал Конєв».
Тим часом журналісти з'ясували, що на фото в "корочці" насправді зображений Вальтер Шмідт - відомий оберштурмбанфюрер СС, який пережив війну і дожив до 2000 року.


Цікаво, що в коментарі під цим відео користувач Хаджимурад Ахмедов резонно зазначив: «Тобто ця тупа собака в ефірі тикала підробленим "документом", і коли його на цій брехні зловили, він навіть вибачитися не спромігся і продовжує робити вигляд, що має рацію?».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Кисельов видав в ефір порцію неймовірного марення про Україну, США і Гітлера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?