Пропагандист Путіна вразив новою маячнею про США, Гітлера і Україну: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропагандист Путіна вразив новою маячнею про США, Гітлера і Україну: з'явилося відео

Пропагандист Путіна вразив новою маячнею про США, Гітлера і Україну: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Відомий  кремлівський пропагандист Дмитро Кисельов у ефірі своєї програми «Вести» влаштував чергову антиукраїнську проповідь на тему дивізії «СС Галичина», а також порівняв політику США щодо України з діями Гітлера.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео програми, викладене в youtube.
На початку сюжету, присвяченого українцям, які воювали на боці Німеччини, Кисельов показав посвідчення сотника дивізії «Галичина» і довго міркував про плани Гітлера щодо України і про успіхи радянської армії в кінцівці Другої світової війни.
А після цієї історичної розповіді, рясно присмаченої військовими кадрами з убитими мирними жителями, Кисельов несподівано заявляє: «Я взагалі-то далекий від печерного антиамериканізму, але те, як США чинять з Україною зараз, абсолютно збігається із заповітами Гітлера».
«Нацьковують на Росію і плюють на український націоналізм. Нехай ці дурники стрибають і навіть вбивають один одного, мовляв, що з цього? Але хіба в плани США входить будівництво України? Що, Америка реально допомагає нещасній країні, обплутуючи її боргами і поставляючи зброю?» - пафосно заявив пропагандист.
Після цього він додає, що «так само і в посвідченні українського СС-вівця: про Україну - ні слова. Мета - перемогти Росію. Такий ось цікавий аусвайс».


Варто відзначити, що в соцмережах негайно відреагували на цей пропагандистський сюжет і викрили Кисельова: на документі, який демонструється в сюжеті, використовується німецька мова в стилі "Грос собакен Зубен клац-клац".
Про це заявили в повідомленні групи «Лапшеснімалочная» в Facebook.
У Кисельова в "Вістях тижня" Гітлер розмовляє німецькою в дусі "Грос собакен Зубен клац-клац".





Крім того, український журналіст Михайло Голуб в Facebook помітив помилку, допущену в тексті «аусвайса».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР вразили своїми маячними заявами про відправку на Донбас радіактивної техніки з Чорнобильської АЕС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?