Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову насмішив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову насмішив соцмережі

Пропагандист, який назвав Путіна геєм, знову насмішив соцмережі
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист  Сергій Марков, який назвав президента Росії Володимира Путіна геєм, знову насмішив соцмережі заявою про зупинку розвитку Росії через "українського удару" США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook пропагандиста.


"Все таки США досягли своєї мети. Росія розвивалася і швидко відновлювала себе як велика держава. США українським ударом домоглися санкцій блокади Росії і зупинили російський розвиток і навіть повернули його назад", - написав Марков.


"Типу Раїса спокійно вторгалася і анексувала чужі території а тут США заступилися за Україну. Оху*ти нахабство", - прокоментував його заяву в Twitter Killzone Kid.


""Українським ударом" це круто. Підлі США відірвали Крим і кинули його в Росію. А потім змусили напасти на Донбас", - додав slavameba.


"Але, адже розвивається, просто назад, але розвивається", - прокоментував Сlochard_HD.


"Гей, Сірожа, не розчаровуй росіян - вони думають це многоходовочка..", - написав Санта Нейтрино.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Сергій Марков заявив, що в Україні немає демократії, назвав президента України Петра Порошенка "злодієм", а Путіна - "чесним патріотом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?