Пропагандисти Кремля просять у Зеленського про зустріч - він відповів
Категорія
Політика
Дата публікації

Пропагандисти Кремля просять у Зеленського про зустріч - він відповів

Пропагандисти Кремля просять у Зеленського про зустріч - він відповів
Джерело:  online.ua

Офіс президента України Володимира Зеленського відповів відмовою на запит "РИА Новости" про можливість інтерв'ю. Відповідь на електронну пошту прийшла більш ніж за два тижні після подачі запиту, передає ONLINE.UA.

"Офіс президента України вдячний за ваш запит. На жаль, у зв'язку з насиченим графіком президента Володимира Зеленського запланувати інтерв'ю поки неможливо", – йдеться у ній.

Варто зазначити, що російський ресурс "РИА Новости" звернувся до офісу Зеленського з проханням відповісти на питання в будь-якому форматі ще на початку липня. Представники ЗМІ нібито хотіли поговорити про майбутнє російсько-українських відносин і долю утримуваних осіб, включаючи й керівника порталу "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського. Ресурс зазначає, що відтоді Зеленський встиг дати невеличке інтерв'ю російському "Коммерсанту".

Нагадаємо, що майже рік тому тодішній президент України Петро Порошенко у Нью-Йорку відмовився давати коментарі журналісту телеканалу "Россия".

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця українського лідера  запевняє, що чинний глава держави може стати найвідкритішим президентом в історії України  і обіцяє народу та журналістам "часте спілкування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?