"Сто відсотків!": речниця Зеленського дала українцям гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

"Сто відсотків!": речниця Зеленського дала українцям гучну обіцянку

"Сто відсотків!": речниця Зеленського дала українцям гучну обіцянку
Джерело:  Йод. Медіа

Речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель запевняє, що чинний глава держави може стати найвідкритішим президентом в історії України і обіцяє народу та журналістам "часте спілкування", передає ONLINE.UA з посиланням на "Йод.Медіа".

"Володимир хоче зробити якомога ефективнішою свою п'ятирічку, тому що вона в нього буде одна. Для того, щоб бути відкритішим до медіа, у президента буде речниця, яка транслюватиме позицію Володимира Зеленського і пояснюватиме погляд на події, які відбуваються", - розповіла Мендель про свої обов’язки.

Вона також нагадала, що попередні прес-секретарі користувалися переважно соціальними мережами чи проводили зустрічі off the records.

"Ми плануємо змінити це. У Володимира Зеленського є всі шанси стати найвідкритішим президентом в історії України", - сказала Мендель.

Окрім того, вона наголосила, що знає, як реалізувати свій замисел.

"Це не мої ідеї, а є команда, яка напрацьовує бачення. Сто відсотків, журналісти можуть чекати на часте спілкування та брифінги", - пообіцяла речниця Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що раніше перебувала серед тих журналістів, яких у колишнього глави держави Петра Порошенка називали "агентами Кремля". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?