Я теж була "агентом Кремля": речниця Зеленського здивувала резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я теж була "агентом Кремля": речниця Зеленського здивувала резонансною заявою

Я теж була "агентом Кремля": речниця Зеленського здивувала резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що раніше перебувала серед тих журналістів, яких у колишнього глави держави Петра Порошенка називали "агентами Кремля". Про це вона розповіла в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

У прес-секретарки поцікавилися про подальшу взаємодію Зеленського зі ЗМІ, оскільки за президентства Порошенка з журналістами склалися такі відносини, що з одними спілкувалися на зручні теми, а інших називали "агентами Кремля".

"Я теж була "агентом Кремля" за колишньою своєю роботою. Я маю на увазі, що я теж була у цій шкурі, коли мене називали "агентом Кремля"", - сказала Мендель.

 Окрім того, вона додала, що президент не ховається від медіа, щотижня щось коментує на камери і планує бути максимально відкритим.

"Власне, я є додатковим елементом, оскільки він не може бути присутнім у стількох місцях. І, подумаємо про те, що він не хоче світитися на камери, щоб умовно перерізати якусь стрічку на відкриття якогось дитсадка, тому що це не рівень президента", - заявила речниця.

Також Мендель запевнила, що на перші 100 днів роботи президента він дасть велику прес-конференцію.

 Як повідомляв ONLINE.UА, Зеленський заявив, що хоче,  щоб Служба безпеки за два тижні відзвітувала і продемонструвала перші результати роботи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?