"У нас мало часу": Зеленський несподівано звернувся до нового голови СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

"У нас мало часу": Зеленський несподівано звернувся до нового голови СБУ

"У нас мало часу": Зеленський несподівано звернувся до нового голови СБУ
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що хоче, щоб Служба безпеки за два тижні відзвітувала і продемонструвала перші результати роботи. Про це він повідомив в ході зустрічі з тимчасовим виконувачем обов’язків глави СБУ Іваном Бакановим, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

"Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини (Баканов є другом дитинства Зеленського - ред.), а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти – виконувач обов’язків голови СБУ. Я дуже хочу, щоб не тільки я поважав тебе як товариша, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ", – зазначив Зеленський.

За словами глави держави, працівники СБУ мають довести не лише свою фаховість, а й порядність як людей. Силовики мають працювати "на Україну – незалежно від прізвища президента".

 "Є великий запит на справедливість. Ми маємо показати суспільству, що СБУ справді працює. Хочеться, щоб увесь світ бачив, що ми почали з чистого аркуша будувати Україну... Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою", – зазначив Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UА, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що має намір терміново провести нараду з керівництвом МЗС, Генштабу ЗСУ та ГУР, Служби зовнішньої розвідки та СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?