Пропагандисти Лукашенка випустили обурливий сюжет про Україну та "гауляйтера" Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Пропагандисти Лукашенка випустили обурливий сюжет про Україну та "гауляйтера" Зеленського

Пропагандисти Лукашенка випустили обурливий сюжет про Україну та "гауляйтера" Зеленського
Джерело:  online.ua

Пропагандистське телебачення режиму Олександра Лукашенка оприлюднило новий сюжет, який пов’язаний з Україною та окремими політиками, зокрема — Володимиром Зеленським і Петром Порошенком. У цьому телевізійному матеріалі ведучий Григорій Азарьонок, який раніше відзначився безліччю пропагандистських програм, розповідав про “зовнішнє керування”, а також “вимирання” українців. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на оприлюднені фрагменти та медіа.

В цілому в авторській програмі близько 10 хвилин пропагандист присвятив Україні.

“Вітаю! Сьогоднішній позаплановий випуск ми присвятимо Україні – країні злиденного і вимираючого народу і “гордонів” у владі. Бо ці “гордони” дуже люблять обговорювати Білорусь”, - почав випуск Азарьонок.

Він згадав президентство Порошенка, який “чотири роки виконував обов’язки наглядача за американським штатом Постмайданна Україна”. Він фактично користувався тезами, характерними для кремлівського телебачення.

“Вони перетворили квітучу країну в піратський бандеростан. Ваших дітей товарними масштабами продають на органи, а дівчат поставляють в європейські борделі мало неофіційно. Бідна, бідна наша Україна. Країна Гоголя і Булгакова, країна великих києво-печерських святих. Що з тобою зробили ці Гордони?” - наголосив пропагандист.

Коли саме Україна була квітучою - у 1990-ті, під час світової фінансової кризи 2008 року чи, може, за часів правління корумпованої сім’ї Віктора Януковича - телеведучий також не уточнив. Замість цього він згадав про призначення нового “гауляйтера” та спроби офіційного Києва посварити між собою Білорусь і Росію.

“У вас заздрість до справжнього народного лідера, якому люди довіряють уже чверть століття”, - резюмував Азарьонок.

З української сторони поки що не було жодної реакції на такі пропагандистські випади, який раніше не спостерігалося з боку Білорусі. Навпаки — саме завдяки своїй стриманій позиції республіка стала місцем функціонування Тристоронньої контактної групи, а також проведення саміту “нормандської четвірки”.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство закордонних справ України уточнило, що нове рішення щодо санкцій проти режиму Лукашенка знаходиться ще у розробці станом на 11 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?