Пропагандисти РФ на фейк-похоронах колеги Доренка "говорили" з мертвою співачкою
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандисти РФ на фейк-похоронах колеги Доренка "говорили" з мертвою співачкою

Пропагандисти РФ на фейк-похоронах колеги Доренка "говорили" з мертвою співачкою
Джерело:  online.ua

Російський державний телеканал "Звезда" заявив, що на похоронах журналіста Сергія Доренка поговорив з артисткою Оленою Образцовою, хоча вона сама померла у 2015 році, а похорону Доренко ще не було, передає ONLINE.UA з посиланням на російський телеканал "Дождь".

Матеріал "Звезды" був опублікований у неділю, 12 травня, але його вже встигли видалити.

Артистка нібито "зазначила", що Доренко ніколи не йшов на компроміси і керувався у своїй професійній діяльності тільки правдою.

 "Низький йому уклін і вічна пам'ять", – "додала" Образцова.

Наразі новина відсутня на сайті "Звезды" і в кешах пошукачів "Гугл" і "Яндекс". Проте публікація є в пошуковій видачі "Яндекса".

Після того, як російські ЗМІ написали про казус своїх колег, "Звезда" вибачилася і оприлюднила спростування.

"За фактом появи недостовірної інформації на сайті телеканалу було проведено службове розслідування. Всі винні були притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності", – говорить телеканал.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер "Громадянської позиції" та екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко, посилаючись на власні анонімні джерела, повідомляє, що Кремль планує запустити фейки через ЗМІ про радника новообраного президента Володимира Зеленського Івана Апаршина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?