Пропагандистка Путіна кличе на роботу журналістів заблокованих каналів Медведчука
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропагандистка Путіна кличе на роботу журналістів заблокованих каналів Медведчука

Пропагандистка Путіна кличе на роботу журналістів заблокованих каналів Медведчука
Джерело:  online.ua

Одна із найвідоміших пропагандисток російського президента Володимира Путіна, головна редакторка кремлівського ресурсу RT Маргарита Симоньян неочікувано для всіх запропонувала роботу співробітникам заблокованих в Україні телеканалів ZiK, 112 і NewsOne, які пов'язують з оліхаргом Віктором Медведчуком. Свою пропозицію українським журналістам вона озвучила на  сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, Симоньян зазначила,що кличе до себе працівників медіасфери, яким "осточортіло працювати проти своєї країни на різних смітниках".

"А також пропоную роботу:
1. Працівникам українських телеканалів, тільки що закритих демократом Зеленським.
2. Всім журналістам, технарям, операторам та ін., кому осточортіло працювати проти своєї країни на різних смітниках, хто готовий працювати чесно на свою державу і розділяє нашу редакційну політику... Ми будемо вам раді", — йдеться в повідомленні кремлівської пропагандистки.

Варто зазначити, що на новий допис Маргарити Симоньян миттєво відреагували користувачі мережі, які висміюють її пропозицію в коментарях.

 "Кому набридло працювати на своїх смітниках, приходьте на наші; Ніхто не піде на ваш смітник; Маргарита, скоро вам будуть пропонувати роботу. Що більше подобається: шити рукавиці або валянки? У колонії для вас робота точно знайдеться; Там якісь унікальні фахівці працюють? Або в Росії вже дефіцит кадрів?; Росія своїх пропагандистів не забуває; Забирайте їх усіх! Та швидше!; Вірменка запрошує українців працювати на РФ. Правильно, кацапьи нехай вдома сидять, телевізор дивляться, поки гроші є; Маргарита, величезне спасибі вам за допомогу! Заберіть, будь ласка, також їх роботодавців. А якщо вийде, то й самих упоротих глядачів. Ми будемо щасливі; а може і Медведчука собі візьмете? він тут такий сирота, ніхто не любить його", - коментують пропозицію путінської пропагандистки користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA,  очільник Ради Дмитро Разумков розкритикував РНБО  після санкційного рішення проти телеканалів, які належать куму Путіна Медведчуку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?