Пропонувала "викупити" Крим: в Києві раптово скасували виступ Ірини Хакамади
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропонувала "викупити" Крим: в Києві раптово скасували виступ Ірини Хакамади

Пропонувала "викупити" Крим: в Києві раптово скасували виступ Ірини Хакамади
Джерело:  online.ua

Скандальна російська політикина і бізнес-тренерка Ірина Хакамада не приїде до Києва і не виступить на бізнес-форумі. Таке рішення ухвалили організатори заходу після виниклого скандалу, пов'язаного з візитом в Україну Хакамади, яка раніше пропонувала "викупити" в України Крим, а президента РФ Володимира Путіна називала "переможцем". Про це повідомили організатори заходу Taryan Group, передає ONLINE.UA.

"Ми хочемо вибачитися перед нашими гостями, за те, що один із запланованих спікерів - бізнес-тренерка Ірина Хакамада - не виступить на DreamBIG Forum. Незважаючи на те, що ми провели первинну перевірку і погодили можливість її в'їзду з відповідними органами, ми змушені відмовитися від її виступу", - написали організатори форуму.

Форум, на якому повинна була виступити Хакамада, запланований на кінець лютого в київському Палаці спорту. Організатори відзначили, що їх подія матиме освітній характер, а спікери поділяться своїм життєвим досвідом і цінностями.

"Але так вийшло, що деякі з цих цінностей, на перевірку, не відповідають нашим. І дізналися ми про це пізніше, ніж хотілося б", - пояснили вони своє рішення по Хакамаді.

Нагадаємо, раніше глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров гнівно відреагував на візит Хакамади до Києва. Він назвав її представницею "московської нечисті, яка підтримала окупацію Росією Криму". Після інформації про скасування виступу політикині він зазначив, що "ми не боролися проти Хакамади, яка є лише одним з багатьох жалюгідних безпринципних російських політиків, які давно вже стали частиною путінського режиму".

Слід додати, що російська політикиня Ірина Хакамада, яка підтримувала окупацію Криму Росією, планувала виступити на бізнес-форумі в Києві DreamBIG Forum 27 лютого. Раніше ж вона називала Путіна "переможцем", а українців закликала змиритися з втратою півострова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент України Володимир Зеленський опинився в епіцентрі скандалу через виступ в Києві шведського співака Dr. Alban, якому було заборонено в'їзд в Україну через виступ в окупованому Криму. Артист опублікував в соцмережах фото з президентом України і повідомив, що він допоміг в'їхати йому в країну в обхід заборони. Пізніше Dr. Alban відмовився від своїх слів і змінив пост.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?