Прорвало теплотрасу. У Києві ускладнено рух через серйозну аварію
Категорія
Україна
Дата публікації

Прорвало теплотрасу. У Києві ускладнено рух через серйозну аварію

Прорвало теплотрасу. У Києві ускладнено рух через серйозну аварію
Джерело:  online.ua

У результаті потужної аварії на трубопроводі на вулицях виникли затори та туман, що сильно ускладнило рух транспорту на бульварі Міхновського та вулиці Підвисоцького. Тривають ремонтні роботи.

Джерело: КМДА, Патрульна поліція Києва

У Києві сталася аварія на теплотрасі

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що рух на бульварі Міхновського та вулиці Підвисоцького ускладнений через аварію на трубопроводі. Об’їзд здійснюється через вулицю Товарну.

За повідомленням, сталося експлуатаційне пошкодження магістрального трубопроводу з витоком теплоносія назовні.

Гаряча вода потрапила на проїжджу частину. Пошкоджений трубопровід діаметром 700 мм був введений в експлуатацію в 1961 році.

На місці аварії утворився туман та погіршилась видимість, що ускладнило рух транспорту.

Згодом у КМДА поінформували, що “Київтеплоенерго” локалізувало пошкодження тепломережі на бульварі Миколи Міхновського, тепер рух на ньому відновлено.

Завершити ремонтні роботи планують впродовж доби.

Скасування зупинки транспорту під час повітряної тривоги у Києві

Мер Києва Віталій Кличко відповів на петицію про скасування зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги у Києві через недоцільність.

У відповідь на петицію Кличко зазначив, що у зв’язку з необхідністю вжиття заходів, спрямованих на убезпечення цивільного населення столиці, Радою оборони міста Києва минулого року було ухвалено рішення про особливості роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги.

Рішення, за словами міського голови буде переглянуте виключно за умови стабілізації ситуації у столиці або надходження відповідних рекомендацій від ДСНС.

Він також запевнив, що аналіз ситуації здійснюються постійно і буде переглянута у разі покращення ситуації у столиці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?