Борис Джонсон залишає посаду, а ЗСУ досягають нових успіхів на фронті — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Борис Джонсон залишає посаду, а ЗСУ досягають нових успіхів на фронті — головне зі звернення Зеленського

Борис Джонсон залишає посаду, а ЗСУ досягають нових успіхів на фронті — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

5 вересня глава держави Володимир Зеленський подякував за плідну співпрацю та допомогу Борису Джонсону та розповів про нові успіхи ЗСУ.

Джерело: Ютуб-канал ОПУ

Зеленський записав звернення до українців 5 вересня

Великий друг нашого народу Борис Джонсон залишає посаду. Я говорив з ним сьогодні. Як завжди, це була дуже добра розмова. Зазвичай кажуть, що дружби в політиці не буває, але Борис – це той випадок, коли розумієш один одного з півслова, коли дружба є, коли вона міцна й коли вона справді посилює обидві наші держави. З перших хвилин російської повномасштабної війни проти України та Європи Борис був з нами. Його першим і найважливішим запитанням завжди було: як іще можна допомогти? І хочу підкреслити: і до 24 лютого ми завжди відчували, що Британія разом з Україною, - наголосив Володимир Зеленський.

Також глава держави звернув увагу на те, що чекає на початок співпраці з новим Премʼєр-міністром Великої Британії пані Ліз Трасс. За словами президента, вона завжди була на світлому боці європейської політики.

Окрім того, Володимир Зеленський підтвердив, що РФ продовжує вдаватися до провокацій на ЗАЕС.

Сьогодні через черговий російський провокативний обстріл була пошкоджена остання лінія енергопередачі, яка зʼєднувала станцію з енергосистемою України. Знову – це вже вдруге – через російську провокацію Запорізька станція опинилась за крок від радіаційної катастрофи, - повідомив президент.

За словами глави держави, Збройні Сили України продовжують послідовно, дуже ретельно й акуратно знищувати склади, бази, переправи, штаби окупантів.

Я хочу ще раз подякувати всім нашим захисникам і захисницям, нашій розвідці, Службі безпеки України, які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні. А особливо хочу сьогодні подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої! - підсумував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?