Просто базікання: Лукашенко звинуватив РФ у брехні
Категорія
Політика
Дата публікації

Просто базікання: Лукашенко звинуватив РФ у брехні

Просто базікання: Лукашенко звинуватив РФ у брехні

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував відомості про військову базу РФ у його країні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За його словами, наразі не йдеться про поширення присутності Військово-повітряних сил РФ у республіці.

"Це був з вашого боку, хай мене вибачать ваші політики й керівники, звичайний фейк, як це називається. Ну, може, це я не точно висловився, це модне слово. Але це було просто базікання… Не знаю, кому потрібне", - відреагував Лукашенко.

Білоруський лідер зазначив, що він мав на увазі інформацію щодо військової бази поряд з містом Бобруйськ.

Окрім того, в інтерв'ю російській радіостанції Лукашенко звинуватив Кремль у спробах "загвинтити гайки" у відношеннях із сусідом.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку грудня відбулися переговори між Білоруссю та РФ на вищому рівні. Президенти Олександр Лукашенко та Володимир Путін зустрілися для обговорення так званої інтеграції двох країн.

Це сталося на тлі протестних акцій у Мінську. Сотні громадян РБ виступили проти створення "Союзної держави" з Росією, що погрожує білоруському суверенітету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?