Просто бісить: в Кабміні хочуть скасувати згоду на обробку персональних даних
Категорія
Україна
Дата публікації

Просто бісить: в Кабміні хочуть скасувати згоду на обробку персональних даних

Просто бісить: в Кабміні хочуть скасувати згоду на обробку персональних даних
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що виступає за можливість скасування згоди на обробку персональних даних. Про це він написав в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Є один документ, який мене просто бісить – Згода на обробка персональних даних. Громадяни змушені заповнювати його при найменшому пчиху. Ви не подумайте, я шаную GDPR і Закон про захист персональних даних. Але яку заяву ви б не заповнювали, висока ймовірність, що вас попросять навздогін до неї заповнити і цей документ... Хочу від цієї заяви, де можна, позбутися", - написав чиновник.

Дубілет наголосив, що при заповненні якихось документів громадяни і так розуміють, що їх дані будуть оброблені. Якщо згоду брати принципово, то Дубілет пропонує дописати це в кінці документа, а не підсовувати окремим листом.

Також міністр попросив користувачів соцмережі поділитися, в якій ситуації держава змушувала їх заповнювати згоду на обробку персональних даних.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський звернувся до уряду із завданням про законодавство для легалізації грального бізнесу та видобутку бурштину. Відповідні ініціативи вже до 1 жовтня необхідно внести у парламент, щоб той схвалив їх до грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?