Просто диявол: Джордж Клуні вразив фанатів історією про Бреда Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто диявол: Джордж Клуні вразив фанатів історією про Бреда Пітта

Просто диявол: Джордж Клуні вразив фанатів історією про Бреда Пітта
Джерело:  online.ua

Талановитий голлівудський актор Джордж Клуні вкрай рідко ділиться цікавими історіями свого особистого та професійного життя, однак цього разу зважився розповісти журналістам та шанувальникам про один кумедний інцидент. Красень розповів, як одного разу над ним пожартував зірковий колега Бред Пітт під час спільних зйомок. Сам Клуні вважає, що цей розіграш був "жахливим". Ексклюзивні подробиці Джордж озвучив під час інтерв'ю відомому чоловічому журналу GQ, передає ONLINE.UA.

Клуні відверто розказав історію, що сталась під час їхніх спільних зйомок у фільмі "12 друзів Оушена". Як стверджує голлівудський актор, Бред Пітт вирішив пожартувати над ним, залучивши все місто Комо в Італії. Колишній чоловік Анджеліни Джолі розіслав усім місцевим жителям листівки, а також розклеїв їх по всьому місту, на яких зазначалось, що Джорджа Клуні слід називати містер Клуні або Денні Оушен.

"Прохання звертатися до Джорджа Клуні тільки як до містера Клуні або ж називати Денні Оушен, тому що так звуть його героя. І не дивіться йому просто в очі", – було сказано в листівці.

Клуні звернув увагу на те, що на такі провокативні повідомлення миттєво відреагували місцеві ЗМІ.

"Газети писали: "Диявол! Джордж Клуні — просто диявол". Жахлива історія, за яку я йому пізніше помстився", – зазначив голлівудський актор, однак не уточнив, якою саме була помста з його боку.

Фанати голлівудських зірок почали активно коментувати кумедну історію, про яку розповів Джордж Клуні.

"А я й не думала, що у Бреда Пітта таке класне почуття гумору; здається, цим двом разом було весело; чому ж він так Анджеліну Джолі не розігрував? Трошки лячно було, так?; і сміх, і гріх; Бред вміє топити конкурентів; я так давно не сміялася; жаль, що Джордж так рідко щось подібне розповідає", — коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?